Blik​​

Vi leverer alle former for blikløsninger i såvel moderne som traditionelle bygninger – vi udfører alt lige fra de store klassiske kobber- og zinktage til moderne kobberløsninger, eller fra falsede kirketage og -kviste til nye tagrender på privatboligen.

Overlad trygt din opgave til os, vi tager sikkert og solidt greb om den.

Ud over de populære kobberløsninger arbejder vi også med en række andre materialer som zink, aluminium og skifer – materialer, som har hvert deres særpræg og kendetegn, og som skal behandles individuelt.

Selvom vi producerer alt hjemme på værkstedet, er vores produkter ikke dyrere end de præfabrikerede. Dette gør, at vi er dygtige til at udføre selv de vanskeligste typer blikarbejde, forbi vi har erfaringen, rutinen og overblikket.

Vi kender blikkenslager-håndværket

Uanset om det er taget, tagrenden eller facaden, der trænger til en kærlig hånd eller et nyt udseende, kan vi klare opgaven. Vi kender håndværket til bunds og kan også rådgive inden for forskellige løsninger. Vi rådgiver blandt andet om, hvordan løsningen integreres i det tænkte byggeri.

Desuden giver vi gode råd om vedligeholdelse.

Vi tilbyder inspiration og professionel sparring, så du vælger den bedste løsning til lige netop dit byggeri. Det viser sig ofte, at når blikkenslageren er med på råd fra starten, mindskes problemerne senere i projektet.

Kontakt os

Kontakt Varmeforretningen A/S, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker et uforbindende tilbud på din blikkenslageropgave.

Vi kan træffes på følgende telefonnummer: 98 52 37 16