VVS firma varmeforretningen A/S

​Varmeforretningen A/S - VVS firma som blev etableret i 1972 – dengang som et almindeligt VVS firma. Gennem årene har virksomheden udviklet sig til at blive et stabilt og velfungerende VVS firma.

Vores VVS firma har kunder i Hillerød, Kastrup, Nordsjælland og resten af Danmark og beskæftiger os inden for følgende hovedområder:

Den 1. januar 2002, overtog Jan Mortensen Varmeforretningen A/S efter at have været ansat i firmaet i 18 år. Han driver i dag firmaet, som har en kompetent medarbejderstab på 15 fuldtidsansatte.

Kun kvalitet til kunderne

Solidt håndværk og omhyggelighed har været virksomhedens idégrundlag lige siden etableringen i 1972. Og kvalitetsstyring er derfor til hver en tid et af vores vigtigste nøgleord.

Vi som VVS firma har et omfattende kvalitetsstyringssystem, der sikrer vores kunder godt arbejde til fair priser. Vi er medlem af Tekniq, hvorfor du er sikret kvalitet på gasservice og gas- og VVS-installationer. Vi lever altid op til kundens ønsker, krav og specifikationer.

Ved hjælp af gennemarbejdede arbejdsmetoder, beskrivelser og kontrolanvisninger, som er rettet mod at forebygge og fjerne kvalitetsmæssige mangler, sikrer vi det endelige resultat mod afvigelser fra de aftalte ydelser og fra vore kunders forventninger.

Vores mission og vision

Som VVS firma vil vi skabe merværdi for vores kunder. Vi vil levere alle ydelser vedrørende varme og tekniske installationer samt service til private og offentlige virksomheder.

Vi vil være en af Danmarks førende virksomheder inden for vores hovedarbejdsområder. Desuden vil vi udføre arbejde i hele landet – uden undtagelse.

Hos Varmeforretningen A/S har vi fokus på udvikling. Det opnår vi ved at have dygtige og kompetente medarbejdere samt de mest tilfredse kunder. Gennem et godt arbejdsmiljø ønsker vi at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere i branchen.

Vores værdier som VVS firma

Varmeforretningen A/S er et dynamisk og kompetent VVS firma. Vi fokuserer på udvikling af vores virksomhed gennem nytænkning og fortsat uddannelse. På denne måde er vi altid med i front.

Vi vægter samarbejde og er stolte af det arbejde vi udfører samt af vores arbejdsplads. Dette sikrer vores kunder, at deres opgave løses af branchens bedste folk med fokus på kvalitet og effektivitet.

Kompetencerne på plads

Varmeforretningen A/S tilstræber at være et kompetent og konkurrencedygtigt VVS firma, der løser opgaver resultatorienteret og effektivt i overensstemmelse med kundernes krav. Vi fokuserer på at styrke vores kvalifikationer gennem faglig udvikling, således at vi har de rette kompetencer til at imødekomme fremtidens teknologiske udvikling.

Sikkerhed ved alt VVS arbejde

Varmeforretningen A/S arbejder løbende på at skabe et sikkert arbejdsmiljø. Vi går ikke på kompromis med vores egen eller vores kunders sikkerhed, når vi udfører vort arbejde. Vi sikrer os, at kvaliteten af vores arbejde er i orden og prioriterer sikkerhed og rettidig overlevering højt.

Ring til vores VVS firma på telefon 98 52 37 16 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på VVS arbejde.